Catering & hapjes

Catering & Hapjes


Menu 1

De keuze uit drie verschillende soorten voorgerechten.
Voorbeelden hiervan:
- Carpaccio van ossenhaas
- Carpaccio van zalm
- Champignons in roomsaus/ gorgonzola saus
- Mosselen in tomatensaus
- Parmaham met meloen

Een soort pasta naar keuze.
Dat kan zijn:
- Penne della casa ( tomatenroomsaus met aubergines, courgettes,paprika, champignons, stukjes varkensfilet, en stukjes ossenhaas.
- Spaghetti bolognese ( spaghetti met een tomatensaus met gehakt).
- Tortellini carbonara ( tortellini gevuld met vlees, in een roomsaus met spek, uien, ei, en kaas.
- Penne al salmone ( penne in een tomatenroomsaus met stukjes zalm.

Varkensfilet met saus naar keuze.
Een stukje varkensfilet p.p, met een saus naar keuze.
- Varkensfilet in tomatenroomsaus, met aubergines, champignons, en courgettes en paprika.
- Varkensfilet met champignons in roomsaus.
- Varkensfilet in tomatensaus met artisjokken en paprika.
- Varkensfilet in tomatensaus met zwarte olijven en kappertjes.

Het hoofdgerecht word geserveerd met gebakken aardappeltjes en salade. Ook word er van het huis stokbrood met kruidenboter en olijven geserveerd.

Menu 2

U heeft de keuze uit vier verschillende voorgerechten.
Twee verschillende soorten pasta, met saus naar keuze.
Een varkensfilet met saus naar keuze geserveerd met gebakken aardappeltjes en salade, en stokbrood met kruidenboter en olijven.

Menu 3

U heeft de keuze uit vijf verschillende soorten voorgerechten.
Twee soorten pasta’s met saus naar keuze.
Varkensfilet met twee verschillende soorten sauzen naar keuze. Geserveerd met gebakken aardappeltjes en salade, stokbrood met kruidenboter en olijven.


Wij maken ook schalen met hapjes ( antipasti ).
Dit waren drie standaard menu's voor meer informatie kunt u mailen naar g.m.ena@hotmail.com of contact opnemen met Davide Ena.
Share by: